Scania 113 met Draco van De Vries Hallum

Scania 113Sommige dingen zie je zo vaak dat je vaak pas door hebt dat het eigenlijk best bijzonder was op het moment dat het te laat is nog foto’s te maken. Daarom ben ik blij dat ik ook vaak trucks op de foto zet die op dat moment ‘doodgewoon’ zijn. Bijvoorbeeld deze Scania 113 met DRACO DA2800 aanhangwagen van De Vries uit Hallum. In de tijd dat ik bij Van der Meulen in Hallum (toast en beschuit fabriek) in het magazijn werkte, heb ik heel wat trucks van De Vries geladen en gelost. In die tijd had ik een hekel aan de zeilenwagens, de lichte dozen toast en beschuit hadden nog wel eens de neiging achter de planken aan de binnenkant te blijven hangen. Maar als ik nu deze foto’s uit november 2008, geparkeerd vlak bij mijn huis in Koarnjum, terug zie. Wow, wat was dit eigenlijk een mooie truck!
Scania 113
De in 1985 in Sneek gebouwde DRACO aanhangwagen is inmiddels gedemonteerd. De truck komt uit 1996 en is in 2009 ook in stukjes gehakt, om zijn broers verder te laten leven.
DRACO DA2800

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *