Ollerton Van Blaesdale in Beetsterzwaag

Ollerton Van Blaesdale
De Fleur de Lys replica oldtimertrucks op basis van de Ford Transit zijn curieus, maar redelijk bekend. Fleur de Lys was niet de enige met dit soort promotie-voertuigen. Een ander Brits merk, Ollerton, had hetzelfde idee, maar dan op basis van de techniek van de Freight-Rover (bij ons beter bekend als DAF 400) en met uiteraard een compleet ander uiterlijk. De Ollerton Van Blaesdale uit deze blogpost, van de Coralinahoeve, is gebouwd in 1989. Het heeft jaren lang het straatbeeld van Beetsterzwaag opgesierd, waar ik ik hem op 18 januari 2008 fotografeerde tijdens een fototrip samen met Wietze Koopmans. Wel grappig dat deze replica oldtimer ondertussen zelf ook al een oldtimer is.
Ollerton Van BlaesdaleOllerton Van BlaesdaleOllerton Van BlaesdaleOllerton Van BlaesdaleOllerton Van BlaesdaleOllerton Van Blaesdale

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *