Sijperda zit in de lift met deze DAF CF

DAF CF Euro 6De Leeuwarder vestiging van BSF heeft deze prachtige DAF CF Euro 6 afgeleverd aan Sijperda Verhuur. Uitgerust met een laadbak van Yntema en een Fassi laadkraan, kan deze wendbare truck op iedere bouwplaats terecht om personen- en bouwliften te brengen en halen. Veel winstgevend werkplezier toegewenst met deze truck!
DAF CF Euro 6
Fun fact: ik heb zelf ook bij Sijperda gewerkt. Precies één dag, hoogtevrees is geen handige eigenschap als je steigerbouwer bent… Die dag heb ik volgehouden maar de avond er na was ik zo ver van de wereld dat het de enige keer werd dat de huisarts bij me thuis moest komen, die een eind aan deze korte carrière maakte. (Er zouden nog vele niet al te lange carrières volgen voordat ik iets vond waar ik wel goed in ben…)
DAF CF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *