Nieuwe DAF XF voor Boekema

DAF XF Euro 6
Onlangs heeft Jurjen Ypma van ESA deze schoonheid afgeleverd aan AH Boekema & Zn European Road Transport uit Heerenveen.
DAF XF Euro 6
De historie van Transportbedrijf Boekema gaat al vele decennia terug, meer dan 130 jaar geleden zette overgrootvader Jan de eerste bescheiden stappen in de branche. Hij begon vanuit zijn woonplaats Wartena met vervoer over water, logisch op die plek. De familie bestierde in de loop der jaren rondvaart, taxi en busbedrijven en verzorgde tevens melkritten.
DAF XF Euro 6
Anno 2020 verzorgt Boekema alle activiteiten die er voor het transport van goederen nodig zijn. Daarvoor heeft het Boekema deze nieuwe DAF XF480 FTG in gebruik genomen. De XF is met grote zorg door de ESA monteurs opgebouwd in Marum en gespoten in de huisstijl van AH Boekema & Zn. Veel veilige en winstgevende kilometers toegewenst!
DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *