Erwin Visser kijkt door een nieuwe bril naar wedstrijden uit het verleden

Erwin Visser: “Vandaag weer een terugblik. Normaal zou afgelopen vrijdag trekkertrek Lunteren zijn altijd als opening van de bouwvak midden Nederland maar… jullie weten het al afgelast door dat biertje wat even zo goed al niet te pruimen was. Maar dat betekent dus ook dat de vakantie begonnen zou zijn en we een week voor het Truckstar Festival zaten wat een week bijrijden voor mij betekende en donderdag’s voor Assen de auto’s laden dus druk in touw zijn.. Maar dat is er niet en dat mis ik enorm die drukte deze week. Op werk hobbelt alles wel door, maar deze week ben ik er achter gekomen dat mijn ogen toch slechter waren dan verwacht tijdens het lassen. Dus deze week mijn ogen op laten meten en het klopte, zit een afwijking in, na 39 jaar normaal rond gelopen te hebben mag ik ook aan de bril. Zaterdag montuurtjes uitgezocht en ze worden aankomende week gemaakt. Hopelijk zijn ze op tijd klaar want heb vanaf dinsdag door dit geintje dus al doorlopend hoofpijn gehad tot misselijkheid aan toe , dus hoop dat er snel verbetering is. Aankomende week dus maar even niet oefenen met lassen , maar lekker werken en het onder de knie krijgen. Dan is het zo weer weekend en dan gaan we leuke dingen doen!”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *