Portugese DAF met een luchtig thema

Schmitz oplegger
Bij het brugrestaurant over de A4 bij Schiphol staan altijd veel trucks met luchtvracht geparkeerd die van of naar onze nationale luchthaven gaan. In 2008 had ik een vriendin in Leiden dus reed daar ook vaak langs, toen stonden er nog regelmatig erg leuke trucks. Neem nu bijvoorbeeld deze DAF XF105 met Schmitz oplegger van TFS Air Cargo uit Portugal. In de basis niet de meest spannende truck, maar de beschildering met luchtvaartthema maakt hem toch erg bijzonder!DAF XF105DAF XF105DAF XF105DAF XF105DAF XF95Een stukje veder op dezelfde parking stond ook nog deze DAF XF95 van hetzelfde bedrijf. Iets minder uitbundig beschilderd, maar nog steeds opvallend.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *