Losse flodders uit de mailbox

Soms komt er een losse foto binnen in de mail die te weinig is om een blog mee te maken, maar de leuk om zomaar weg te gooien. En héél soms heb ik geen camera bij me, maak ik een foto met mijn telefoon mail ik die naar mezelf en vergeet ik hem in de goede blog te stoppen… In deze blogpost een aantal van die losse flodders bij elkaar.


9 juli 2019, een FSO Polonez op de bezoekersparking van Technik Museum Sinsheim.


2 december 2016, volgens mij van mijn vrouw gekregen via Whatsapp.

MAN TGS 1st gen2 juni 2017 fotografeerde mijn vrouw deze MAN TGS 1st gen van Reef.

Toyota HiLuxToyota HiLux9 maart 2020 stond deze prachtige Toyota HiLux in de pakeergarage onder het Oldehoofsterkerkhof.

Mercedes-Benz Sprinter2 december 2019 was deze Mercedes-Benz Sprinter van Fa. Jonker in de Leeuwarden binnenstad te vinden.

Fiat 673n
Op 26 december 2018 fotografeerde Rudi van Hees deze Fiat 673n in Pereira (Colombia).

Thornycroft Nubian MajorAdzer de Jong fotografeerde deze Thornycroft Nubian Major (dus geen Dennis) uit 1970 op 16 september 2020 bij loonbedrijf Gerlof Wiersma in Oudwoude.

3 november 2015 stuurde Stien Bruinsma dit: “Piet en ik toeren momenteel door Florida. Zagen deze nieuwe Dodge camper(FIAT )staan. Bij de Peterbilt dealer in Tampa,staat mijn nieuwe Peterbilt ,ha ha. Het is genieten om te zien wat voor moois hier rondrijdt en natuurlijk genieten van het fantastische weer.”
Peterbilt onbekend/overigPeterbilt onbekend/overigRam ProMasterRam ProMaster.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *