Chinese surfcamper: SongSan Summer


Op dit moment wordt in Beijing Auto China 2020 georganiseerd. Eén van de exposanten is SongSan Motors. Een bedrijf met een duidelijke hang naar het verleden. Behalve de ‘Corvette’ (SongSan SS Dolphin) hierboven wordt er ook een camper door het bedrijf geëxposeerd: de SongSan Summer. Duidelijk geïnspireerd door de Volkswagen Transporter T1, maar dan met een knoepert van een neus er voor. De meningen zullen verdeeld zijn, persoonlijk vind ik het een grappig busje, maar hadden ze ook best zelf iets helemaal nieuw mogen bedenken. Laat oude modellen reanimeren maar aan de oorspronkelijke fabrikanten over.
Songsan Summer.
Songsan Summer
Songsan Summer
Songsan Summer
Songsan Summer
Songsan Summer

2 Comments

  1. Jan Clevering 30 september 2020 Reply
    • Alex Miedema 1 oktober 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *