UAZ Profi gespot in Leeuwarden

UAZ 452
Gisteren reed ik in Leeuwarden langs Gosliga’s Dinitrol anti-roest centrum. Ik nam de afslag voor een Land Rover Defender camper. Die staat níét in deze blog (wel in de oogstblog komende zondag), maar toen ik die foto maakte zag ik vanuit mijn ooghoeken de UAZ 452 hier boven. Nadat ik de bocht om ging stond daar zelfs nog iets wat ik persoonlijk nog veel leuker vind: de UAZ Profi die de 452 af had geleverd. Met dubbele cabine en door Brinks met een open laadbak opgebouwd. Voor mij de eerste keer dat ik een Profi in het wild zag. Prachtig!
UAZ ProfiUAZ ProfiUAZ ProfiUAZ ProfiUAZ ProfiUAZ ProfiUAZ ProfiUAZ ProfiUAZ Profi

3 Comments

  1. Lucas Ensing 16 oktober 2020 Reply
    • Alex Miedema 17 oktober 2020 Reply
      • Lucas Ensing 17 oktober 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *