Torsus Praetorian: schoolbus zonder wegen

Torsus Terrastorm
Torsus heeft een nieuw model gepresenteerd: de Praetorian schoolbus. Ideaal als je op een school zit waar geen wegen naar toe lijden! In Nederland zullen we hem dus niet tegen komen, maar dat maakt hem natuurlijk niet minder interessant.
Torsus Terrastorm
Er passen 35 kinderen in de 4×4 bus. De schoolbus is gebaseerd op de ‘standaard’ Praetorian, maar heeft een aantal specifieke aanpassingen gekregen om hem te optimaliseren voor zijn taak in het educatieve systeem. Zo hebben de stoelen een leerzame bekleding gekregen. Wie daar zelf ook teksten naast wil krabbelen heeft pech: er zit een beschermende coating op de stoelen. Meteen handig voor als iemand toch nog niet helemaal zindelijk is. Alle stoelen hebben een verstelbare gordel, zodat er eventueel ook een volwassene veilig kan zitten. middensteunen tussen de stoelen en heupbeschermers langs het gangpad zijn optioneel.
Torsus Terrastorm
De Torsus Praetorian is gebaseerd op een opgewaardeerd MAN offroad chassis. De complete aandrijflijn stamt ook van MAN.
Torsus Terrastorm
Torsus Terrastorm
Torsus Terrastorm
Torsus Terrastorm

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *