Vissers Veluwse Fotorondjes: dubbele terugblik naar betere tijden

Erwin Visser: “Vandaag weer terug in de tijd in 2 delen. Rede ben gewoon mijn motivatie een beetje kwijt na een week die er in eerste instantie wel goed uitzag. 2 gesprekken bij bedrijven in de buurt met zicht op een vaste baan. Ze gingen af op mijn cv waarin ik toch echt gewoon monteur elektrotechniek ben, Om dan een paar dagen na het gesprek bericht te krijgen dat ze toch meer een 1e monteur zoeken. Bel dan niet !! zonde van de tijd en het geeft niet echt een positieve uitwerking in deze toch al rare tijden. Maar ik geef de moet niet op. Aankomende week weer 2 gesprekken en dan hopelijk de kans om dit jaar enigszins positief af te sluiten. Maar daardoor had ik niet echt zin deze zondag en duiken we twee keer het archief in.

De eerste maal zaterdag 8-11-2014 de dag dat 2 maatjes van een nieuwe auto kregen de eerste was John bij Juba waar we tevens een duofotoshoot gedaan hebben van de oude en nieuwe Daf . Samen met Bigtruck magazine. Om daarna naar Sebastiaan en Lina Schimmel te gaan om hun 2e en tevens eerste nieuwe auto nat te maken. Ben daar toen een poosje geweest om later die dag nog naar het toen chauffeursfeestje in The Pitstop in Vlaardingen te houden wat net zoals de voorgaande jaren weer een feestje was met een hoop gezelligheid.

En de tweede terugkblik is een weekje later waarin ik voor de 3e keer met Arnold mee ben naar Bretagne met de mooie D.J Boer combi.
Die toen omgeruild werd voor een nieuwe combi met wat andere herkenpunten waar ik toen aan meegedacht heb. Ondertussen is deze auto ook alweer drie jaar on tour en heb helaas de mogelijkheid nog niet gehad om mee te gaan. Maar dat zal wel weer een keer komen als de rust overal terug is. Nu lekker poosje niksen en een eitje bakken en dan zien we aankomende week wel weer.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *