De Renault Express is terug! Wij kijken naar de eerste generatie

Renault Express
Gisteren heeft Renault de nieuwe Kangoo getoond en direct ook nieuwe Express gelanceerd. De nieuwe Express lijkt verdacht veel op de Dacia Dokker, maar deze naam kennen we nog uit de tijd dat een lichte bestelbus nog gewoon een personenwagen met een flinke kist achter het bestuurdersdeel was. Zo was de Renault Express destijds op de 5 gebaseerd. We kijken terug!
Renault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault ExpressRenault Express

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *