De Opel Senator B Caravan bestaat niet


Ik was in de volle overtuiging dat ik in april 2008 een Opel Senator B Caravan op de foto had gezet bij de Nürburgring. Maar nu was ik wat research aan het doen, en blijkt dat de Senator B alleen als sedan is geleverd! Wat an sich al sip is, want dat was dus ook het eind van de Opel Monza.

Wat dit dan wel is? Een Opel Omega A met de de neus van een Senator B. Die kun je zo één op één overzetten. Iets wat bij meerdere modellen van Opel (en uiteraard Vauxhall) het geval is. Vind ik persoonlijk leuk, want daardoor krijg je unieke creaties als dit.

En warempel, september 2009 kwam ik er nóg een tegen bij de ingang van de Nordschleife. Bestaat ook niet!

2 Comments

  1. Herm Klein 20 november 2021 Reply
  2. Donek 21 december 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *