Van der Werff neemt Van der Horst Hasselt over

Mercedes-Benz Axor MP2
Logistiek dienstverlener Van der Werff Logistics, met haar hoofdvestiging in Heerenveen, neemt per 1 januari 2021 transportbedrijf Henk van der Horst uit Hasselt over. Met deze overname verstevigt de onderneming zijn activiteiten in het bouwmaterialenvervoer. De overname past in de strategie van Van der Werff Logistics om haar marktpositie in dit segment verder uit te breiden.
Scania R410 (new)
Henk van der Horst Transport uit Hasselt is gespecialiseerd in het bouwmaterialenvervoer waar voornamelijk trailers met meeneemheftrucks voor worden ingezet en het vervoer van betonproducten met binnenladers, open (kraan) trailers en schuinstelling trailers. Het verricht voornamelijk transporten binnen de Benelux.
DAF 95XF
Van der Werff Logistics is eveneens gespecialiseerd in het transport van bouwmaterialen, is marktleider in het bouw gerelateerde meeneemheftruck transport en voegt met de binnenladers een nieuwe activiteit toe aan haar uitgebreide wagenpark. Voornaamste werkgebied is de Benelux en Duitsland.
MAN TGS 1st gen
Hans van der Horst, huidige directeur: “Ik heb deze stap gezet om onze klanten ook op de lange termijn te kunnen bedienen en continuïteit te waarborgen voor onze medewerkers. We zijn als familie tot dit besluit gekomen. Ik heb het volste vertrouwen in Van der Werff Logistics dat zij mijn bedrijf goed gaan voortzetten. Ik zal eerst nog actief blijven zodat ik kan zorgdragen voor een goede overgang.” Het bedrijf wordt voortgezet vanuit de huidige locatie in Hasselt.
Mercedes-Benz Atego MP2
Arjen Tulner, commercieel directeur Van der Werff Logistics, vult aan: “Bij Van der Werff Logistics zetten we in op verdere groei van onze onderneming, door de overname van Van der Horst voegen wij mooie opdrachtgevers toe die goed passen binnen ons bedrijf. Het transport met binnenladers zien wij als een groeimarkt en biedt ons kansen en verbreding voor de toekomst aangezien wij verwachten dat de prefabisering zich versneld zal ontwikkelen. Van der Horst past met haar nuchtere mentaliteit, goede werknemers en verzorgd materieel goed bij Van der Werff Logistics en wij hebben dan ook het volste vertrouwen in een goede samenwerking en integratie van beide bedrijven.”
Mercedes-Benz Actros MP3
DAF XF Euro 6DAF CF85

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *