Boot Holland 2009

Scania meerdere
Van zes tot en met elf februari werd de beurs Boot Holland georganiseerd. Zoals ieder jaar heb ik ook in 2009 de beurs niet bezocht, maar heb ik wel bij het opbouwen en afvoeren gekeken. Dit is wat de organisatie er destijds zelf over te vertellen had:
Ppm ATT 400/3
Er kan er maar één de eerste zijn en dat is Boot Holland.
Boot Holland is traditiegetrouw de opener van het watersportseizoen in Nederland en al 18 jaar de thuishaven voor elke watersporter. In 2009 gaat de beurs op 6 februari van start en toont alles wat watersport zo mooi maakt. Ieder jaar neemt Boot Holland in haar kielzog diverse primeurs mee.
Scania 112
Ruim aanbod
Staalbouw blijft een belangrijke speler op Boot Holland. Ieder jaar laat het aanbod in dit segment een stijgende lijn zien waarmee de beurs zich meer en meer als de motorbotenbeurs van de Benelux neerzet. Overigens betekent dit niet dat er geen sloepen, zeilboten, en overige schepen op Boot Holland te zien zullen zijn. Ook dit aanbod is, evenals voorgaande jaren, in Leeuwarden ruim aanwezig. Datzelfde geldt voor de vele toeleveranciers van motoren en andere accessoires.
Scania meerdere
Boot Holland voor iedereen
Boot Holland is een watersportbeurs voor iedereen. Zowel beginnend als gevorderd, jong en oud, voor een ieder is er wel aanleiding om een bezoek te brengen aan Boot Holland; traditiegetrouw in februari van elk jaar in het WTC Expo te Leeuwarden.
Citroën Berlingo
Iedereen voelt zich een beetje thuis op de beurs en dat is precies wat de organisatie voor ogen heeft met de manier waarop Boot Holland wordt georganiseerd.
Landwind X6
Jaarlijks wordt bevestigd door de vele standhouders dat we de meest toegankelijke en gezellige watersportbeurs zijn en gelukkig maar, want we zouden niet anders willen. Uw bedrijf/product verkopen moet u zelf doen maar een goede omgeving creëren doen we graag in de meestal kille februarimaand.

Ppm ATT 400/3Ppm ATT 400/3.
DAF CF85DAF CF85.Scania 92Scania 92.Scania 112Scania 112.
Scania 143Scania 143Scania 143 ~ Bolt.
DAF YA 126DAF YA 126DAF YA 126 ~ Winje Wanje.
Landwind X6Landwind X6 ~ all sports resort Maurik.
Hummer H2Hummer H2Hummer H2.
Citroën BerlingoCitroën Berlingo ~ UMCG.
Citroën C1Citroën C1 ~ Schaaf.
DAF LF45DAF LF45 ~ Interboat.
DAF 95XFDAF 95XF ~ holland reklame en standbouw.
Opel VivaroOpel Vivaro ~ Gaastra.
Scania 124Scania 124 ~ Bolt.
Renault KangooRenault Kangoo ~ Bolt.
Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ Road Service Friesland.
Nissan PatrolNissan Patrol.
VW CaddyVW Caddy ~ BKF.
VW PoloVW Polo.MAN LEMAN LE.
Volvo FL7Volvo FL7.
Scania T144Scania T144Scania T144 ~ Walinga.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *