Vissers Veluwse Fotorondjes: nulde kerstdag 2008

Erwin Visser: “24-12-2008 was gewoon een leuke dag als ik zo terugkijk in de archieven.
Het was op een vrijdag en rond kerst en oud en nieuw. Ik was dus vrij voordeeltje van op de bouw werken.
Maar veel van mijn vrienden waren nog onderweg en dat bleek die dag wel. Heb deze jongens allemaal via het toen grote v8 power forum leren kennen. en er doken er die dag aardig wat op.
Weet wel en aan de foto’s is dat ook te zien dat ik bij Timmerman ben gestart en vanaf daar de Harselaar op gegaan ben en Max tegen gekomen ben. Later dook Patrick op de a1 op en die deed toen mee met het spelletje spot de member en had een a4 tje achter het raam liggen. Als die gespot werd kon hij dus dat a4tje weggooien en kon de foto online. Dat was dus flits en het raam ging open en daar ging het a4 tje.
Verderop waren Erik en Niek bij van Bentum aan het wassen en Willem was er ook. Na daar even gepraat te hebben ben ik weer richting Amersfoort gegaan naar de Timmerman Truckwash waar het een drukte van je welste was de v8,s kon je op 1 hand niet tellen !
Jeffrey stond er toevallig ook om zijn R500 te wassen en Arnold kwam net het terrein opdraaien. Daarna nog even naar achteren gelopen en daar stonden bijna alle 143 ers . In ieder geval de streamliners en aardig op lijn dus leuk voor de foto. Ondertussen was het donker en was de auto van Jeffrey schoon en zijn we verderop nog even avond foto’s wezen maken. Daarna heb ik mijn rondje afgemaakt waar ik begonnen was.
Al met al is dit een leuke dag met veel member meets onderweg geworden. “

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *