Vissers Veluwse Fotorondjes: de eerste van 2021

Erwin Visser: “03-01-2021 het eerste rondje van het nieuwe jaar. Nadat kerst en oud en nieuw met een beste knal aan zijn einde kwam, heb ik na mijn laatste rondje vorig jaar de kerstrondes niet kunnen doen. Kerstavond ben ik met de brommer de bocht uit gevlogen en beroerder terecht gekomen dan eerder verwacht. Maar ik had mezelf beloofd om er een mooi en beter jaar van te maken dan 2020 en dat is met de eerste ronde goed gelukt. Een mooie serie foto’s met wat nieuwe auto’s. Moet nog een afspraak maken voor de nieuwe R540 van de Haan. Aangezien die al aardig viral gegaan is afgelopen weekend wacht ik mijn tijd wel even af. Ik heb nog wat afspraken voor fotoshoots en leveringen deze maand staan, we gaan Knallend het nieuwe jaar in! Op werk gebied ook wat afspraken staan. Dus laten we van 2k21 een mooi jaar maken en 2020 snel vergeten. Iedereen de beste wensen en een goed jaar !”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *