Vissers Veluwse Fotorondjes: carrièreswitch?

Erwin Visser: “Jaja we gaan de goede kant op, zowaar in 2021 meerdere keren achter elkaar op pad geweest! Deze zondag was een ZONdag dus zoals altijd laaghangend maar wel lekker weer. Dit tourtje laat ook wel een beetje zien waarom je eigenlijk elke week hier in de regio wel even de deur uitmoet met de camera. Over de rest van de week, ik heb van de week een intakegesprek gehad voor een transport opleiding en me opgegeven voor een vervolg. Dat krijgt momenteel voorrang. Wel meerdere mailtjes gehad op mijn cv dat ze wel elektriciens zoeken, maar dit gaat even voor en dan beslissingen nemen. Volgende week sla ik waarschijnlijk even over omdat mijn auto naar de garage moet maandag en ik hem daar zondag dan alvast neerzet. Tevens heb ik die middag een verjaardag. Dus dat eerst even aankijken nog. Van de week eerst de verdere gesprekken maar even afwachten. En de schuur verbouwen om de 3 Citta’s binnen neer te zetten inclusief de nieuwe delen en reservedelen en het gereedschap. “

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *