E.J. de Jong zet de uitvoerders weer even met de voetjes op de grond

Volvo FH 4th gen
Gisteren viel ik met de neus in de boter toen ik langs de Jumbo in Harlingen reed. Hille de Jong, van E.J. de Jong, was daar net bezig met zijn Volvo FH 4th gen, en dan met name de Palfinger PK 78002 SH laadkraan. Daar stonden een heleboel mannen met helmen op hun hoofd te kijken hoe één iemand druk bezig was. Hille: “Deze klus hebben we in opdracht gedaan voor Van der Sluis Transport uit Staphorst. Door de aankomende storm is er voor gekozen de units van elkaar af te halen.” Niet lang nadat ik deze foto’s heb gemaakt stonden de uitvoerders dus op hetzelfde niveau als de mensen in de schaftkeet, in plaats van dat ze er boven staan.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *