MB SK 94 met Indupol topsleeper van binnen bekeken

Mercedes-Benz SK 94
Terwijl ik vanuit huis druk aan het werk was appte collega Rens mij al foto’s van deze Mercedes-Benz SK ’94 2534 voor heftrucktransport. Hij kent mijn smaak. Het toeval wil dat ik deze in Brummen al eens op de foto had, maar niet echt mooi. Na de tijd nog tig keer in Brummen geweest maar nooit de tijd genomen of gehad om weer op zoek naar deze truck te gaan. Tot hij dus bij Kleyn binnen kwam rollen! Gelukkig stond hij er afgelopen vrijdag nog, toen ik in Vuren was. Nog meer foto’s en informatie over deze truck kun je hier op de Kleyn site vinden.
Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94


Dit is geen gesponsorde post, maar volgens mij ben ik wel wettelijk verplicht te melden dat Kleyn mijn werkgever is. Deze blogpost is geen verkooppost, maar heb ik gemaakt omdat ik het persoonlijk simpelweg een ontzettend gaaf ding vind, er is geen sprake van een financiële prikkel. De foto’s waar mijn naam niet op staat is door één van de fotografen van de binnenkomst van Kleyn gemaakt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *