Bijzonder autotransport met een DAF 95 naar Afrika

DAF 95
Afgelopen vrijdag toen ik in Vuren was stond deze DAF 95 klaar voor transport naar een Afrikaans land. Zulke oude trucks verkopen we bij Kleyn nog maar zelden, het merendeel is Euro 6 trucks, maar in dit land zijn ze gek op de DAF 95. Transport per boot is wel vrij duur, je betaalt per meter. En lading meenemen in een verkocht voertuig is verboden bovendien. Als extra service naar deze klant heeft onze werkplaats twee personenwagens via een veilige constructie vast gelast aan het chassis van de truck. De klant heeft dan na een paar uur klussen weer drie voertuigen. Het levert altijd aparte beelden op!
DAF 95DAF 95DAF 95DAF 95DAF 95DAF 95DAF 95DAF 95
Dit is geen gesponsorde post, maar volgens mij ben ik wel wettelijk verplicht te melden dat Kleyn mijn werkgever is. Deze blogpost is geen verkooppost (de truck is zelfs al verkocht!), maar heb ik gemaakt omdat ik het persoonlijk simpelweg een ontzettend gaaf ding vind, er is geen sprake van een financiële prikkel.

2 Comments

  1. Jan van Diermen 27 januari 2024 Reply
    • Alex Miedema 28 januari 2024 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *