MAN NTG TGX van Jan van der Wal

MAN TGX 3rd generationOp 21 januari jongstleden heeft Wierda deze prachtige nieuwe generatie MAN TGX afgeleverd aan Jan van der Wal, die er mee chartert voor DTC. In de tussentijd is er al hard mee gewerkt, maar dat maakt de truck alleen maar mooier!

Deze MAN TGX 24.470 6×2/2 BLS is af-fabriek uitgevoerd met onder andere comfort steering, lane return assist, aslastindicatie, MAN Efficient cruise, file assistent en ACC met stop & go. Wierda heeft de in kleur gespoten maatwerk tanks van SB Components geplaatst, in combinatie met met een 80 liter ad-blue tank en accu’s in de achteroverbouw. Daarbij hebben ze ook walking floor hydrauliek gemonteerd.

Jan vroeg bij het wegrijden of hij in de oogstblog zou komen. Natuurlijk niet! Zo’n mooie nieuwe truck verdient een eigen blogpost. Sorry voor de rare titel, maar de kans een titel te maken met enkel drieletterwoorden wilde ik niet laten glippen.
MAN TGX 3rd generation

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *