[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: GiftDigger.com


Als eerste bedrijf in de reeks ‘sponsor in de spotlight’, over de sponsoren van de jubileumquiz, nemen we een kijkje bij GiftDigger.com in Druten. Een bedrijf wat al veel vaker op de blog voorbij is gekomen, met name in de categorie Bouwsteentjes. Sterker nog: de door GiftDigger aangeboden merken bouwsteentjes staan daar tegenwoordig vaker in dan Lego! Persoonlijk ben ik een groot liefhebber van Cobi. Net als alle door GiftDigger aangeboden merken geen kopietjes van Deense sets, maar eigen ideeën rond steentjes die je ook op de andere merken kunt klikken. Ik ben zelf vooral liefhebber van de Oost-Europese voertuigen en de Duitse legervoertuigen.

Sinds november 2020 is men gevestigd in een ruim en mooi ingericht pand aan de Nijverheidsweg 6D te Druten. In verband met Corona helaas nog even niet open, maar afhalen kan hier wel.

Voor de klanten is zowel een tablet met touchscreen en toetsenbord als een groot touchscreen beschikbaar. Kun je op alle gemak in de winkel zelf online bestellen. Hoe multimediaal wil je het hebben? Aan de grote tafel kun je sowieso even je rust pakken.

Een heel divers assortiment.

Tayumo heeft twee lijnen: een met echt speelgoed, auto’s met pullback motor, werkende verlichting en geluid, en een andere meer bedoeld voor in de vitrine, met werkende vering en meer details. Maar uiterlijk zijn ze vrijwel hetzelfde en ook de prijs is identiek!

De boeken van Rob Dragt zijn ook te koop.

Naast de gigantische kippers zijn er nu ook iets kleinere Tatra’s, net zo mooi en robuust, maar iets geschikter als je geen ‘buiten’ hebt.

Veel bekende kinderseries van vroeger kwamen uit Tsjechoslowakije, zo ook ‘Het Molletje’.


Toen Meccano er geen zin meer in leek te hebben, hebben andere fabrikanten van constructiespeelgoed die handschoen opgepakt. Stevige modellen van hoge kwaliteit!

De vitrinekast vol demo-modellen. Het in elkaar zetten van die modellen moet voor eigenaar Eric ten Barge toch het leukste deel van het beheren van GiftDigger zijn denk ik!

Cobi Trabantjes.

Een aantal mooie Brictek en Sluban modellen.

Van dit trio staat mijn unboxingvideo al online. De reviewvideo’s volgen nog! Tipje van de sluier: ze zijn gaaf!

Buurman & Buurman en de bekende graafbakmokken.

Wat militaire Cobi en Sluban modellen.De grote Tatra kipper! Deze is er in meerdere uitvoeringen: onder andere deze oranje, een legergroene en blauw met rode. In die laatste uitvoering heb ik er zelf één in de tuin staan!
Imposante voorraad!

Meteen mijn eigen bestelling opgehaald, nu ik er toch was. Scheelt weer verzendkosten!

Giga bouwstenen in de bedrijfskleuren. Gaaf!

Eric zijn werkplek. Bij het uitprinten van de order rolt (indien van toepassing) de sticker voor de bezorgdienst er ook meteen uit. Binnen Nederland is dat PostNL, in de rest van Europa heeft GiftDigger de beste ervaringen met DPD.

Onmisbaar: de koffie-automaat, zodat de klanten met een kopje kwaliteitskoffie begroet kunnen worden. Er is een eigen keukentje aanwezig, dus ook de niet-koffie-drinker, zoals ikzelf, kunnen op een vochtige versnapering rekenen.

Buurman & Buurman!


Nog meer constructiespeelgoed, met steeds meer kwaliteit voor zeer schappelijke prijzen.

Ik was en ben onder de indruk van hoe Eric en zijn vriendin Diana (die ook vele taken vervuld) hun zaakjes voor elkaar hebben. Mijn complimenten!

De prijzen die GiftDigger beschikbaar heeft gesteld (alle foto’s GiftDigger):


[GD01] Barkas Feuerwehr Cobi 1:35 (1x)


[GD02] Graafbakmok geel (1x)


[RD01] Boek Exceptioneel! Speciale Trucks door Rob Dragt (2x)


[GD04] Iron Commander Dumper (1x)


[GD05] Buurman & Buurman pluche poppenset met zuignap (1x)


[GD06] Werktverkeerd sticker (4x)

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijzen ten behoeve van de jubileumquiz krijgt GiftDigger onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *