Kalk strooien met een MANnelijke knikdumper

Panien Rhino
Op de Bauma van 2010 stond er een Panien Rhino op de Streumaster stand te pronken. Of nou ja, pronken, hij stond helemaal weggemoffeld zoals jullie kunnen zien. Maar wat is hij gaaf!
Panien Rhino
De onderwagen is een knikgestuurde 6×6 Panien Rhino. Deze is uitgerust met een 325 pk sterke motor en de cabine die wij vooral van de MAN TGL kennen. De opbouw is een Streumaster SW19SC Bindemittelstreur. Volgens mij is dat in het Nederlands een kalkstrooier, anders sta ik mooi voor löl met deze titel. De bak heeft een inhoud van 19,4 m³, de werkbreedte is 246 centimeter. is Het gevaarte weegt leeg dik 19 ton en kan van 0,05 tot 50 kilometer per uur rijden. Bij 2 kilometer per uur verstrooit hij 60 liter per vierkante meter.
Panien Rhino
Dit exemplaar was verkocht aan Guintoli. Dat is blijkbaar niet alleen een motorcoureur, maar ook een groot Frans bouwbedrijf.
Panien Rhino

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *