[jubileumquiz] Sponsor in de spotlight: Tekno


Mijn band met Tekno gaat al lang terug, toen ik op BuzzyBeeForum nog een eindejaarsquiz organiseerde waren ze daar ook altijd trouw sponsor! Sinds maart 2017 is de samenwerking hernieuwd. Ik heb Tekno destijds geadviseerd op social media gebied, bovendien hebben we afgesproken dat ik iedere week een artikel breng met de nieuwe aangekondigde modellen van die week. Deze post komt steevast op vrijdagmiddag om klokslag 15:00 online. Tekno is ook één van de weinige bedrijven met een eigen categorie hier op de blog.

De coronacrisis heeft voor Tekno ook gevolgen. Zo kon het jaarlijkse Tekno Event, waar altijd veel publiek op af komt, al twee keer niet door gaan. Gelukkig zijn de winkel en het museum sinds kort op afspraak wel weer open! Deze zijn gevestigd in De Lier, bij moederbedrijf BVB op het terrein. Zeker een bezoekje waard als dat weer kan!


Begin 2020 nam ik al eens een filmpje op in het Tekno museum. Reken er op dat een deel van de modellen die ik toen heb gekocht ook nog door mij in de prijzenpot gestopt worden.

De prijzen die Tekno beschikbaar heeft gesteld (alle foto’s Tekno):


[TKN1] Volvo F12 Weeda 1:50 Tekno


[TKN2] DAF XF105 David Murray 1:50 Tekno

Zoals de titel al zegt is dit een gesponsorde post, in ruil voor de hierboven genoemde prijs ten behoeve van de jubileumquiz krijgt Tekno onder andere deze post. Lees hem goed, de kans dat een antwoord op één van de vragen hier in staat is natuurlijk groot!

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *