Nieuwe Tekno modellen week 15 2021 / Robin Holsappel model voor Duchenne!

Robin Holsappel en Tekno ontwerpen miniatuur truck om spierziekte Duchenne de wereld uit te helpen

Binnenkort lanceert Tekno in samenwerking met Robin Holsappel, de 29-jarige truckfotograaf die aan de spierziekte Duchenne lijdt, een speciaal miniatuurmodel om geld op te halen voor stichting Duchenne Parent Project. Tekno doneert de gehele opbrengst aan deze stichting, zodat zij in staat zijn om meer en beter onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie te doen en hiermee geneesmiddelen te ontwikkelen die de afbraak van spieren kunnen stoppen of vertragen. Doe je mee?

Wie in de truckerswereld kent hem niet? Robin Holsappel, de man die al vele trucks op de foto heeft gezet. Zijn droom om vrachtwagenchauffeur te worden, kan Robin helaas niet realiseren door de spierziekte Duchenne waar hij aan lijdt. Wereldwijd komt Duchenne voor bij één op de vijftigduizend mensen, voornamelijk jongens. Bij deze spierziekte breken de spieren – en uiteindelijk de hartspier – langzaam af, omdat het eiwit dat zorgt voor de stevigheid van spiercellen bij mensen met Duchenne ontbreekt.

Om de gevolgen van Duchenne Spierdystrofie te stoppen of vertragen, is veel onderzoek – en dus geld – nodig. Tekno draagt hier met liefde haar steentje aan bij door het waarmaken van een andere droom van Robin: de introductie van een eigen Tekno miniatuurmodel. Geheel naar Robins ontwerp is een flitsend model gerealiseerd. Gedurende dit gehele proces is Robin nauw betrokken gebleven bij de verwerkelijking van zíjn model én droom. De miniatuur truck is exclusief uitgebracht om geld op te halen voor stichting Duchenne Parent Project. De opbrengst gaat dan ook geheel naar stichting Duchenne Parent Project.

Vanaf 16-04-2021 kan ook jij jouw steentje bijdragen aan het uit de wereld helpen van de spierziekte Duchenne door het model te bestellen op de website van Tekno.
_________________________________________________________
Gaan we vanaf hier regulier weer verder. Ook ik heb met Robin samen mogen werken, dus steun dit vooral zou ik zeggen!!

Vanaf vandaag zijn er weer een paar hele mooie nieuwe modellen te koop bij Tekno. Via tekno.nl zijn deze te bestellen.


L. van der Graaf.


Martin Hellestrup.


Bourree.


Van Dijk Delft (Dijco).


Broersma.


Siem Stout.


ERT.

Daarnaast zijn er ook enkele modellen aangekondigd die er aan zitten te komen en nu al gereserveerd kunnen worden:\


Planzer Alpin Cargo paard en wagen.


GVI BVBA.


Hans Lubrecht.


Bakker.

Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt door Tekno.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *