Boem is ho, ook voor Maroushka de Visa


Januari 2008, ondanks een slechte nacht en enorme koppijn ga ik toch door de regen naar mijn werk. Had ik beter niet kunnen doen, toen er voor mijn neus twee auto’s op elkaar klapten, weigerden de remmen. Gebeurde wel vaker bij Visa’s, maar dit keer was ik te laat bij de handrem. Wonder boven wonder nog wel rijdend thuis gekomen. Bij mijn moeder achter op de scooter naar de huisarts gegaan… En later op de dag in de auto van mijn broer alsnog naar mijn werk gereden

Stond dat ding op de oprit, pleurt de gedemonteerde garage van de buren er ook nog op….

Gelukkig hebben we de foto’s nog!


Fun fact: van de man van wie ik deze auto heb gekocht, hebben we vorig jaar een kerkbank gekocht, voor de katten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *