Een Ferrari F40 in het wild gespot


Sommige auto’s zie je dagelijks, andere zijn zo goed als nooit in het wild te spotten, vanwege hun enorme verzamelwaarde. De Ferrari F40 hoort duidelijk tot de laatste categorie. Toch heb ik het enorme geluk gehad ooit een in het wild te spotten! We waren op 22 april 2010 gestrand in Geisingen Kirchen-Hausen (Duitsland), terwijl er ineens een voorbij kwam! Deze was van Special-cars.de, een verhuurbedrjf voor snelle sportwagens. Met Ferrari heb ik niet veel, maar toen deze auto in 1987 verscheen, was het wel dé supersportwagen. Menig klasgenoot was er gek van… Er zijn slechts 1.315 gebouwd, maar de meeste komen nooit buiten, en als ze al eens ergens heen gaan is dat in een overdekte transporter.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *