Erwin Visser mee met Rick in de Scania R560

Erwin Visser: “Ja 09-05-2014. Dus vandaag 7 jaar geleden ik was die dag met Rick mee waarschijnlijk omdat ik vrij was of dat er iets niet volgens de planning liep. Eigenlijk net als deze week maar dan met oud fotomateriaal. Omdat deze week de planning op het werk ook weer anders liep. Voordeel was wel dat ik vrijdag goed weekend had. Deel 2 van het weekend was een Scania S650 6×2 natmaken en zo geschiede begin van die zaterdagavond de afspraak gemaakt om deze zondag maar foto’s te maken maar de sfeer en gezelligheid zat er in het bedrijfscafe al op tijd in maar het bleek later toch bijna ochtend voor we weggingen .. Waardoor ik dus zondag 09-05-21 ruim naar 12en mijn ogen opendeed en een lichtelijke zondag jetlag had. Bijna weer ouderwets zegmaar. Dus nu hebben we de fotoafspraak een weekje opgeschoven. Dus de foto,s komen donderdag of zaterdag en wou ik zondag weer gewoon on tour gaan met het wekelijkse rondje. Zo zie je maar dat sommige dingen lastig te plannen zijn. Of je denkt een plan te hebben en dan loopt alles anders.”

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *