Nieuwe DAF XF 480 SSC voor Marco Visser internationaal Transport

Jaren geleden kocht Marco Visser al een jong gebruikte DAF XF105. Nu mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van een nieuwe DAF XF, het betreft een 480 FT 4×2 Super Space Cab. Trots nam Marco Visser de sleutels in ontvangst. Een zeer ruime cabine met een chauffeurscomfort waar Marco Visser “U” tegen zegt. De beslissing om opnieuw voor DAF te kiezen was niet erg moeilijk. De bestaande DAF XF was erg zuinig met de brandstof en ook het onderhoud van deze XF welke inmiddels ruim 1 miljoen kilometers heeft gereden liep in de pas.
DAF XF Euro 6
De nieuwe DAF XF 480 SSC heeft een lucht geveerde cabineophanging met een luxe interieur wat samen met Marco Visser is samengesteld. Bedrijfswagen Service Friesland heeft daarnaast nog enkele accessoires toegevoegd, zoals breedte lampen voor en achter. Een led plaat op het cabine dak met 3 led werklampen. Een lip onder de bumper. En op het cabine dak een beugel inclusief 4 verstralers en 2 zwaailampen. Mede door deze extra’s is het een prachtige DAF XF.

De kleurafwerking van het cabine interieur van de nieuwe DAF XF 480 SSC is Dark Sand met aluminium inleg. De chauffeur kan plaats nemen in een Super Air chauffeursstoel met armsteun. Daarnaast is de nieuwe XF voorzien van vele luxe opties. Met uiteraard een automatische klimaatregeling en een standverwarming met restwarmtepomp en timer.
DAF XF Euro 6
DAF Connect is ook in deze DAF aanwezig. Waardoor de chauffeur de nieuwe DAF Connect App kan downloaden op de telefoon en daardoor kan deze auto worden gevolgd. De DAF Connect App is de nieuwste toevoeging aan het platform van DAF voor het wagenparkbeheer. De chauffeur krijgt direct tips voor zuiniger rijden. Aangezien de app is gekoppeld aan de Eco-scorekaart van de chauffeur heeft deze permanent toegang tot zijn of haar eigen prestatiegegevens. De app vergemakkelijkt ook tweewegcommunicatie tussen chauffeurs, planners en wagenparkeigenaren.

Voor de beveiliging is de DAF XF 480 FT SSC uitgevoerd met een DAF Night Lock. En bezit de DAF XF een Lane Departure Warning System. Een Adaptieve Cruise Control met FCW en AEBS en een Predictive Cruise Control. En een Driver Performance Assistent welke de chauffeur helpt optimaal te presteren.
DAF XF Euro 6
De nieuwe DAF XF 480 FT 4×2 SSC is uitgevoerd met een sterke PACCAR MX-13 motor met het hoge koppel van 2500 nm. Al met al een schitterende DAF XF waar Marco Visser mee gezien mag worden! Daarnaast is deze prachtige DAF XF FT 480 SSC een verrijking op het nationale en internationale wegennet!

Tekst: BSF

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *