Vissers Veluwse Fotorondjes: Op een minder mooie Pinksterdag

Erwin Visser: “Na een drukke goedlopende maand was het vandaag weer eens tijd om de deur uit te gaan. Gelukkig een dagje extra weekend na een verhuizing van goede vrienden op zaterdag, was het lampje op zaterdag om 21:00 wel uit. Zondag lekkere niks dag van gemaakt.
Dus was het Maandag de dag om wat schade in te halen. Leuke wagens maar ook slecht weer dus daarom komt er 1 van deze serie sowieso nog in de herhaling. Maar die trailer is ook nog niet klaar. Dus het is even kijken of we later het hele span doen of in 2 keer.
Tevens ook de A.E Hoogendoorn R580 weer. Laatste keer was met de levering en nu het complete span. Hek kon Mooi open want toen ik er was kwam Patrick zijn auto klaarmaken voor een nieuwe werkweek. En zo prutsen we lekker verder.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *