OMB Bambi: busje met hele schattige ogen

OMB Bambi
Zoals jullie weten ben ik gek op obscure bedrijfswagenmerkjes, en Italië zit er vol mee. Echter, ik ben nog nooit in Italië geweest… Toen ik op de Bauma van 2010 ineens onverwacht oog en oog met een OMB Bambi stond ging ik dan ook redelijk uit mijn dak. Dit tot zichtbare verbazing van de standbemensing van hoogwerkerfabrikant Tecchio, waar deze kleine schoonheid op de stand stond.
OMB Bambi
De afkorting OMB staat voor Officine Meccaniche Burato. Geen idee wat dat betekent. En ook technische gegevens kan ik nergens vinden (ook al moeten de folders nog ergens liggen)… En tóch een eigen blogpost. KIJK DAN HOE LIEF!?
OMB Bambi
OMB Bambi
OMB Bambi

One Response

  1. Teus 9 juni 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *