Vissers Veluwse fotoarchief: de laatste! (incl. huishoudelijke mededeling)


Erwin Visser: “Omdat ik vorige week al niks had. Dat kwam omdat ik die zaterdag met een groepje bekende een brommertour van 150 km gemaakt heb. Voor mij waren het er dan 190 omdat ik naar Renswoude toe moest en daarna na de BBQ weer terug. Dus die zondag was ik wat gaar maar was wel even gaan bromeren nog maar had toen een bocht over het hoofd gezien en ben wat beroerder dan verwacht terecht gekomen.. Dus deze week begonnen met de chef bellen dat ik naar de dokter moest. Op advies van de dokter rust genomen aangezien de kneuzingen aan mijn ribben en lichte hoofdpijn 3 dagen platgelegen, Maar nog steeds rustig aan aan het doen, Gelukkig heb ik geen intensief werk dus donderdag rustig aan begonnen. De donderdag was tevens de verjaardag van mijn Opa 92 alweer. Wat een leeftijd maar wat loopt het stroef. Hij zit ondertussen in zijn reservetijd. En de bloedtransfusies van de laatste keer sloegen niet aan. En hij gaf zelf aan donderdag dat zijn tijd wel was gekomen. Dus donderdag afscheid genomen met de verwachting dat hij mijn verjaardag niet zou halen. Maar vrijdag ging het alweer beter. Dus momenteel zitten we tussen de tijd van hoe sterk en eigenwijs is zijn lijf en geest en wat kunnen we nog gaan beleven. Maar ook kan er het telefoontje komen dat het over is. Dus deze week was nogal een rollercoaster. Voorlopig aankomende weekenden klein vieren dat ik 40 word en dan zien we weer of ik fit genoeg ben om met de camera op pad te gaan.”

Alex hier, met een huishuidelijke mededeling: Er komen wat veranderingen op de blog! Alle vaste formats op vaste tijden worden losgelaten. Dat betekent:

Dit is de laatste reguliere Vissers Veluwse Fotorondjes. Erwin blijft uiteraard nog wél nieuwe afleveringen plaatsen, pulling en festivals verslaan als die er weer zijn en als hij op zijn rondjes iets leuks tegen komt, komt daar heus een blog van.

Zondag was de laatste Babette online. Martha blijft uiteraard nog wél voertuigen testen, nieuws brengen en haar mening verkondigen. (En op de Babette fb-pagina elke week haar belevenissen posten!)

De top 10 om 10 over 10 is voor de maand juni nog ingepland op donderdagen. Daarna wordt ook dat concept los gelaten. Niet meer per sé op donderdag, en het kan ook een top 14 om 14:14 worden.

En ik gooi niet alleen de regelmaat van de vaste gastbloggers overhoop, ook die van mezelf: de oogstblog is niet meer per sé de dagopener op zondag, maar komt (net als vroeger) gewoon online op het moment dat ik hem af heb na een leuk ritje.

Op deze manier wil ik de kwaliteit van de blog hoog houden en beter op de actualiteit in kunnen springen. Hopelijk weten jullie het te waarderen!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *