De levens van de BV-DV-82


Roger van Nispen stuurde deze mooie tip: “Hallo Alex,

Recent heeft een vriend van me Scania P280 6×2 overgenomen van een collega transporteur die met pensioen is gegaan. In de bijlage stuur ik je twee foto’s. De foto in de oude toestand is gemaakt door Daisy van de Weijer en de tweede door mij zelf.

Het gaat om een Scania P280 6×2 voorzien van Hiab kraan en HTS kabelinstallatie. Deze is nieuw gekocht door Guus Schreurs van Jac. Schreurs Containerverhuur in Munstergeleen. De nieuwe eigenaar is Frank van de Weijer B.V. in Maastricht. Dit is voor Frank zijn jongste voertuig naast een P93 4×2 portaalwagen, P94 4×2 oprijwagen, R112 4×2 kabelsysteem, R113 6×4 haaksysteem en een R143 8×2 kabelsysteem.”

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Dit is deel 556 in de reeks. Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *