De eerste nieuwe Volvo FM van Fryslân bevalt goed bij Bakker

Foto Dominique


Al weer een maand geleden leverde de LVS-vestiging in Heerenveen de eerste nieuwe generatie Volvo FM van Fryslân af aan haar dorpsgenoot Bakker. De hoogste tijd om aan de chauffeur van deze schoonheid, Dominique, te vragen hoe hij bevalt dus!
Volvo FM 5th gen
Dominique: “Ik ben van de derde generatie naar de vijfde overgestapt. Een wereld van verschil! In vergelijking met de ‘oude’ is er nu veel meer elektronica, waaronder een digitaal display. De auto is ook vele malen stiller. De vorige auto had 370 pk, nu heb ik 430 paarden tot mijn beschikking. Het is een totaal andere auto.”
Dominique, nog vele veilige en comfortabele kilometers met deze truck toegewenst!
Volvo FM 5th gen

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *