René Henkes: Fan van Vans

Maxus EV80
Ook al zou je het wellicht denken bij de kop van deze blog, ik (René Henkes, red.) ga het hier niet hebben over dat wereldberoemde schoenenmerk wat uitermate populair is onder de skaters (Toch ook iets met wielen, dat dan weer wel). Nee, ik was recentelijk op bezoek bij Kleyn Vans/bestelbus.nl in Vuren (Gld).
Iveco Daily
Heel veel van de lezers van de blogs van Alex Miedema zullen het liefste afreizen naar Kleyn Trucks om te genieten van de vele trucks in alle maten en soorten. Het bedrijfsonderdeel Vans zal niet meteen bovenaan ieders agenda staan. Maar ik denk daar zelf anders over. Ook de Kleyne bedrijfswagens verdienden de aandacht. Menig bedrijf, ondernemer of particulier zal maar wat blij zijn met zijn of haar Transit, Sprinter, Crafter, Movano, Traffic, T4/5/6, etc. Die hebben echt geen grote zware truck nodig om succesvol te kunnen ondernemen.
Mitsubishi Canter
En hoewel ik ze soms ook echt wel vervloek, de aannemers, koeriers, installateurs, etc. die zich verplaatsen met hun bestelbus/combo en deze het liefst zo onhandig mogelijk op niet daarvoor bestemde plekken “parkeren”, vind ik al die soorten busjes hartstikke leuk. Een selectie van wat ik zoal tegenkwam op het immense terrein van Kleyn Vans, vind je in deze blog.
Hyundai H300
Nissan Terrano II
Geen Geen
Ford Transit Connect
Mercedes-Benz CitanIveco DailyNissan CabstarNissan CabstarNissan CabstarRenault MaxityMercedes-Benz SprinterIveco DailyVW Crafter 1st genIveco DailyRenault Master 2VW Transporter T5MAN TGEVW Transporter T5Mercedes-Benz SprinterIsuzu D-Max

Redactionele disclaimer: dit is geen gesponsorde post. René Henkes, die de tekst en foto’s voor dit artikel heeft gemaakt, is hier op geen enkele manier voor betaald. Ik (Alex) zelf ben niet specifiek voor deze post betaald, er is door niemand gevraagd deze te maken, maar ik vind het wel net te vertellen dat ik bij de Kleyn Group in loondienst ben.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *