Atala Motocarro als blikvanger


Eric ten Barge en zijn partner/vriendin Diana van GiftDigger zochten al lang een soort “Ape” voertuig. Je kent ze wel die grappige Italiaanse gemotoriseerde driewielige voertuigen met een laadbakje. Omdat de eigenaren van GiftDigger zelf ook verzamelaars en liefhebbers zijn van leuke en aparte dingen zou dit ook een mooie aanvulling zijn voor promotie doeleinden ter versterking van hun webshop en afhaalpunt.

Eind juni 2021 kwamen er aantal leuke voertuigen voorbij, maar Diana sprak al gauw haar voorkeur uit voor de versies zonder cabine omdat deze voor binnen meer mogelijkheden bieden. Uiteindelijk vonden ze in het oosten van het land een Atala Motocarro die voldeed aan de wensen en in een goede en authentieke staat was. Dit soort voertuigen zijn zeldzaam, bovendien zijn de laadbakjes van deze voertuigen meestal ook al in vergevorderde staat van ontbinding. Dus de knoop was al gauw doorgehakt en de koop gesloten, want men wist dat men zoiets niet meer gauw zou tegenkomen.

De Atala Motocarro (50 cc) is geleverd met Italiaanse papieren, waaruit te herleiden is dat de eerste officiële registratie en aflevering van de voormalige Italiaanse eigenaar dateert uit 1983. Indien gewenst zou de Atala Motocarro ook weer eenvoudig rijklaar gemaakt kunnen worden zodat deze de weg op zou kunnen.

Afgelopen zaterdag, 3 juli 2021, werd de Atala Motocarro door de verkoper bij het afhaalpunt van GiftDigger afgeleverd. Vervolgens werd deze gelijk op de juiste plaats neergezet en voorzien van een “bijpassende lading” zodat hij ook gelijk als blikvanger fungeert op het afhaalpunt van GiftDigger.com in Druten.

Met deze investering die gedaan is laten Eric en Diana zien dat je een hobby ook goed kan combineren met het zakelijke. En zo kunnen ze ook samen met hun klanten en bezoekers/afhalers genieten van dit mooie voertuig wat altijd de aandacht trekt.

Tekst en foto’s Eric ten Barge. Redactionele disclaimer: dit is geen gesponsord bericht, ik (Alex) heb Eric gevraagd iets aan te leveren omdat ik het zo’n leuk voertuig vind. Voor dit artikel is door niemand betaald in welke vorm dan ook.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *