Mexicaanse Terbergs terug in Nederland

Onlangs was ik bij (toen nog) Terberg Techniek in Hoogeveen om de door de vrouw van Edwin Hugen gewonnen jubileumquiz-prijs af te leveren. Op hun thuisadres afleveren was makkelijker geweest, maar bij Terberg is altijd wel wat aparts te zien. Hoogtepunt op dat gebied was dit keer een tweetal Terberg FM’s van Schlumberger, op Mexicaans kenteken. Bijzonder aan deze voertuigen is dat er in het midden, waar de rol zit, geen chassis is! En alsnog zijn twee van de drie achterassen (en uiteraard beide voorassen) aangedreven. De truck wordt gebruikt om boorputten voor olie of gas te ontstoppen, schoonmaken en inspecteren. Op de haspel zit een lange staaldraad met leiding erin voor boorspoeling. Edwin was ze vriendelijk het exemplaar wat buiten stond even naar voren te rijden voor de foto’s, waarvoor nogmaals heel veel dank!
Terberg FM 2nd gen
Terberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd genTerberg FM 2nd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *