Een Titan op transport

Titan onbekend/overigAl sinds de eerste keer dat ik mijn mijn schoonvader (die niet ver van Sulzbach af woont) op bezoek was, probeer ik een transport van een Titan oilfieldtruck te fotograferen. Meestal is dat bij voorbaat al een kansloze missie, met kerst en in weekenden wordt er natuurlijk niet gewerkt. Maar begin juli 2019 had ik dan toch eindelijk eens geluk: in het minuutje wat ik over had bij de voorbereidingen van ons huwelijksfeest nam ik even een kijkje bij Titan, en zowaar, daar werd net een oilfieldtruck met stevige kettingen vastgezet op de Goldhofer dieplader van Morschhäuser. Helaas bleef het bij dat ene minuutje, dus filmen hoe de Mercedes-Benz Actros MP4 weg reed was geen optie. Volgende keer beter!Mercedes-Benz Actros MP4

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *