Met een Toyota Crown camper naar de dierengevangenis

Toyota Crown
Dierentuinen zijn slecht. Onschuldige dieren worden al vanaf geboorte veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf in een onnatuurlijke en veel te kleine omgeving. Als smoes wordt vaak fok (maar er worden zelden dierentuindieren in de natuur uitgezet) en educatie (wat kun je leren van een dier als die niet in een natuurlijke omgeving zit?) gebruikt, maar het echte doel is natuurlijk de bankrekening van de aandeelhouders spekken.
Toyota Crown
Maar goed, op 18 april 2010 had ik dat nog niet helemaal door en bezocht ik met mijn toenmalige vriendin Burgers Zoo in Arnhem. Op de parkeerplaats aldaar stond deze camper op basis van een Toyota Crown 2600 uit 1975. Ontzettend gaaf!!! Om dit artikel toch met een positieve noot te eindigen: de auto bestaat nog steeds en zit ook nog in de APK anno 2021!
Toyota Crown

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *