Van der Werff blij met vijfde generatie Volvo FM

Volvo FM 5th gen
Momenteel stroomt er een serie nieuwe Volvo’s in bij Van der Werff. Zo kreeg ik vandaag (23 augustus 2021) op de Afsluitdijk de 390 voor de lens. Deze Volvo FM 5th gen vervangt een Scania, nog uit de Thom Mulder tijd. Chauffeur Roel Vink rijdt met deze auto vast voor Rotocoat Heerhugowaard, in wiens kleuren de auto ook gespoten is. Vink heeft de sleutels op 22 juli gekregen, maar is daarna meteen op vakantie gegaan! Inmiddels heeft Roel er twee weken en 3.000 kilometer met de truck er op zitten, hij bevalt nog steeds helemaal super! Dat er nog maar veel veilige kilometers bij mogen komen!
Volvo FM 5th genVolvo FM 5th genVolvo FM 5th gen

One Response

  1. Lucas Ensing 23 augustus 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *