Mad Mack truckpull testdag (en wat extraatjes) – Erwin Visser

Erwin Visser: “Vorige week was week 34. Mijn eerste werkweek na de vakantie. In eerste instantie zou ik vrijdags met de brommerrit met wat vrienden meedoen op oud Lunterse dag. Maar de week ervoor kreeg ik te horen dat ze een klus hadden en ik kon maandag gelijk weer beginnen.
Iets wat ik dan weer net verwacht had aangezien de vakantie nog niet helemaal over was. Maar hobby’s kosten ook geld dus het was niet heel erg. De week verliep goed en was zo om. Halverwege de week kreeg ik een bericht van Peter dat ze bij hun team Mad Mack een testdag hadden met een 6-tal trucks uit de VTN-klasse en daarna een BBQ, of ik zin had om plaatjes te maken? Dat was natuurlijk een grote JA. De week vorderde weer verder en aangezien mijn maatje op de brommer zat vrijdag ben ik uit werk bij Anton Timmerman Transport langsgegaan. Het was druk in de wasstraat. Dus wat laat aan het sap voor een vrijdag maar dat maakt niet uit. Daar Jeffrey weer eens gesproken en die gaf aan dat hij zondag een koppelritje deed voor Stagebrothers met 1 van de 2 143ers of ik zin om even mee te gaan. Geen probleem natuurlijk maar wel in het achterhoofd dat het waarschijnlijk zaterdag avond wel eens zondagmorgen kon worden op de testdag en dat was zo… Ik lag rond 03:00 in een daar geparkeerde Daf om even een paar uur de ogen te sluiten, want om 07:00 ging de wekker weer om rond 8:15 in Amersfoort te staan. Maar het is gelukt en kon ik instappen in de 143 500 streamline. Dus de zondag werden we wakker met een wijsje. Na 2 keer heen en weer gegaan te zijn was het weer tijd om de auto te parkeren en ben ik nog even snel de Harselaar opgegaan, aangezien het weer bagger was maar even snel gegaan mede omdat Rick zijn nieuwe Volvo schoon had en buiten de hekken bij van Ginkel had staan dus ik het eigenlijk niet kon maken om niet even snel daarnaartoe te gaan. Tussen de druppels door aardig geluk. Maar ik kon een verder wel een leuke serie maken aangezien Brink staalbouw hun nieuwe aanwinsten ook aangekoppeld en klaar had staan konden deze 2 Scania 770 6×4 er ook op. Toen was het tijd om naar huis te gaan en maar een lekker te douchen en na te genieten van een mooie week! ”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *