Beton aan de lopende band over de cabine met Paul

Paul onbekend/overigDe mooiste dingen kom je vaak per toeval tegen. Zo stond er bij het tankstation bij mijn schoonouders om de hoek plots deze door Paul Passau op basis van een Mercedes-Benz Actros gebouwd chassis tegen. De opbouw is een telescopische lopende band, bedoeld om beton van de mixer richting de goede plek op de bouwplaats te krijgen. Er zijn slechts een handvol van deze machines in gebruik in Duitsland, in Nederland ben ik ze überhaupt nog niet tegen gekomen. De eigenaar van deze pomp, het Zwitserse A3betonpumpen, heeft twee stuks in bezit. Paul onbekend/overigPaul onbekend/overigPaul onbekend/overigPaul onbekend/overigPaul onbekend/overigPaul onbekend/overigPaul onbekend/overigPaul onbekend/overigPaul onbekend/overig
Thomas Lux, de chauffeur/machinist van deze prachtige machine, stuurde nog een aantal actiefoto’s, waarvoor natuurlijk heel veel dank!

One Response

  1. Lucas Ensing 6 september 2021 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *