K&DTC Groep neemt Henk Smid Transport & Expeditie BV uit Coevorden over

Na intensieve gesprekken inzake een integratie van Henk Smid Transport binnen de K&DTC groep (DTC Surhuisterveen BV en Koning & Drenth BV) hebben beide directies besloten om de krachten te bundelen.
DAF XF95
Door gezamenlijk de toekomst tegemoet te betreden zijn er veel synergievoordelen. Zoals groter volume, gezamenlijke inkoop, bundeling van onderhoud en reparatie, combineren van vrachten en breder aanbod van transport. Daarnaast kan er enorm geprofiteerd worden van elkaars netwerk en kennis.
Scania R580
Henk Smid Transport blijft in de huidige vorm bestaan en zal de werkzaamheden onder eigen naam blijven uitvoeren. Alle medewerkers en charters zullen hun activiteiten blijven voortzetten voor Henk Smid Transport.
Scania R450 (new)
Henk Smid Transport transporteert en verzorgt dagelijks het vervoer van losgestorte producten, hoofdzakelijk met walking floors binnen Nederland. Daarnaast beschikt het bedrijf over de benodigde afvaltransportvergunningen voor Duitsland en België. Dagelijks rijden er 20 combinaties bestaande uit walking floors en 30ft open top containers op een kiepchassis.
Volvo FH 4th gen
DTC is Dé Transport Compagnon en specialist op het gebied van vervoer van afval, maar kan daarnaast ook alle andere soorten ladingen vervoeren. Het huidige werkgebied omvat Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. DTC beschikt over alle (afval)vergunningen voor het vervoer van groene lijst, rode lijst en ADR afval. Tevens zijn ze geregistreerd voor het vervoer van dierlijke restproducten. Dagelijks rijden er 55 combinaties bestaande uit walking floors, tautliners en containerauto’s.
DAF XF Euro 6
Koning en Drenth is specialist op het gebied van losgestorte goederen. Naast het vervoer met walking floors, (vloeistofdichte) kippers en containerauto’s wordt er ook met ADR containers, mestopleggers en tautliners gereden. Dagelijks worden er op dit moment zo’n 40 combinaties aangestuurd. Hun werkgebied is Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg en Denemarken. Koning en Drenth beschikt over alle benodigde (afval)vergunningen voor het vervoer van groene lijst, rode lijst en ADR afval. Daarnaast is ook deze tak van K&DTC geregistreerd voor het vervoer van dierlijke restproducten en zijn ze GMP gecertificeerd. Koning en Drenth beschikt over een eigen werkplaats, wasstraat en spoelplek.
Volvo FH 4th gen
Gezamenlijk kunnen deze bedrijven nu alle mogelijke vormen van (afval)transport voor de gezamenlijke klanten verzorgen en wordt ook de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten gewaarborgd.
Volvo FH 4th gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *