Maurik van den Heuvel nu ook óp de weg met een International Lonestar

Maurik van den Heuvel kennen we natuurlijk als de man achter Van den Heuvel Logistiek in Uden én de Dakar-piloot met de bijzondere DKR 3: een zelfgebouwde truck met Scania techniek en een International Lonestar motorkap. Nu heeft Maurik, zoals op bijgaande foto’s van Frank van Hoof te zien is, ook een Lonestar voor op de weg aangeschaft. Volgens de RDW de tweede op Nederlands kenteken (de DKR3 telt natuurlijk niet mee als Lonestar daar). De truck uit 2011 is uitgerust met een 15 liter Cummins motor, gekoppeld aan een Eaton Fuller bak. Wie de truck zelf wil bewonderen, dat kan: hij is komende week als kerstversiering vooraan op het terrein in Uden te zien. Weer eens wat anders dan een boom!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *