[veel foto’s] Kerstopstellingen op de Veluwe 2021 – Erwin Visser

Erwin Visser: “Na een jaar afwezigheid was het weer tijd voor het jaarlijkse kerstrondje. Afgelopen week kreeg ik al meldingen dat er weer wat te gebeuren stond. En dat was zo! Weer een paar bedrijven aan de lijst die meedoen met de kerstopstelling. Iets wat elk jaar wel leeft hier in de regio. Ondanks 2 dagen last van de laaghangende fletse zon gehad te hebben kunnen we weer terugkijken op deze mooie regio.
Heb wel veel op de foto maar nog niet alles. Maar na 2 dagen 10 uur 300 kilometer en rond de 250 foto’s 5 bakken koffie is het nu tijd om te gourmetten en een biertje. Het is ondertussen 15:30 als ik dit typ en was beide dagen al om 9:00 met het licht worden de deur uit.”

De hele serie is hier op Erwin zijn facebookpagina te zien.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *