Unimogs bij het 8e Montforter Oldtimer Treffen

Op 10 mei 2009 bezochten we met een aantal BuzzyBee leden het 8e Montforter Oldtimer Treffen + 3e NL Saurer Treffen, wat mede georganiseerd werd door Laurent Dircks. Die dag een aantal mensen ontmoet waar ik nu nog steeds leuk contact mee heb! In dit artikel vind je de Unimog en MB Trac foto’s die ik die dag heb gemaakt.Unimog 411Unimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog 411Unimog 411Unimog 404Unimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog 411Unimog 411Unimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog onbekend/overigUnimog 411Unimog 411Unimog onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *