DAF XF530 FTG voor Johan vd Brink – Erwin Visser

Een poosje geleden, eind 2021, hadden we weer een STN Stichting truckers Nijkerkerveen feestje. Na een paar leden gesproken te hebben kwam Johan vd Brink naar me (Erwin Visser, red.) toe dat hij een nieuwe auto besteld had: Een Daf XF 530 FTG Spacecab. Afgelopen week kreeg ik een berichtje van hem dat hij Zaterdag geleverd zou worden om 11:00. Zoals ik ben was ik ruim voor die tijd aanwezig, en kon ik nog wat mooie plaatjes schieten van de huidige XF. Stipt om 11:00 kwam de nieuwe White Snake de dam op rijden. Weer een frisse auto met wat andere dingen dan zijn huidige wagen. Fris en wat andere details wat het weer een mooie frisse auto maakt. Na koffie en lekkere saucijzenbroodjes en wat plaatjes verder zijn we het STN-clubhonk ingegaan en hebben we er weer een gezellige middag van gemaakt. Johan en Ingrid bedankt voor weer een ouderwets gezellige zaterdag en ik hoop dat jullie aan deze waarschijnlijk laatste auto net zoveel plezier mogen beleven als aan de oude White Snake.

Tekst en foto’s Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *