Noorder Betonpompen Centrale neemt Loosman over

“Wij zijn trots u hierbij te kunnen meedelen dat wij als Noorder Betonpompen Centrale en Noorder Isolatie Beton per heden de aandelen over hebben genomen van Loosmanbetonpompen bv. Wij willen hierbij dan ook Gilles en Linda bedanken voor de samenwerking in de aanloop naar deze overname. Ook willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om onze waardering uit te spreken voor de wijze waarop zij hun bedrijf in de afgelopen jaren hebben neergezet. Alle activiteiten van Loosmanbetonpompen zijn overgenomen en ook alle personeel, en wij zijn ook verheugd al deze mensen in ons bedrijf te mogen opnemen. Voor alle relaties gaan wij ons best doen om nu het beste van twee bedrijven aan te bieden”, zo meld Noorder Betonpompen Centrale/Noorder Isolatie Beton op haar facebookpagina.
Mercedes-Benz Arocs
Scania R500Scania G450Mercedes-Benz Actros MP1

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *