De ‘Kamactros’ was even in Nederland


Onlangs viel in BIGtruck al te lezen dat Daimler zich uit Rusland, en daarmee uit KamAZ terug trekt. Dat betekent ook het einde voor de 1945M, zoals hij hier op de foto staat. Daimler zal immers geen Actros-cabines meer aan KamAZ leveren. De enige juiste beslissing in mijn ogen, je kunt het niet verkopen om aan Putin zijn leger te leveren na wat hij nu gedaan heeft. Op 7 maart 2022 spotte Martin Vonk, net als ik groot liefhebber van bijzondere trucks, deze 1945M in het noorden van Nederland. Na een leuk gesprekje met handen en voeten kreeg hij van de chauffeurs alle medewerking om de auto op de foto te zetten. Een bijzondere spot met een toch wat wrange bijsmaak…

Meer artikelen over Kamaz kun je hier vinden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *